Verzekeraars

Reisverzekeraars

Er zijn tientalen reisverzekeraars in Nederland. Een aantal hiervan zijn bedrijven die wereldwijd opereren. Daarnaast zijn er de kleinere lokale verzekeraars. De dekkingen en premies van al deze verzekeraars lopen dan ook behoorlijk uiteen. Hier vind je een overzicht van de door ons uitgelichte verzekeraars.

AEGON

De van origine Nederlandse organisatie is tegenwoordig actief in meer dan 20 landen. Je kunt bij AEGON een heel aantal verzekeringen afsluiten, een spaarrekening openen of je pensioen regelen. Qua doorlopende reisverzekering heeft AEGON een uitgebreid basispakket die je naar wens nog kunt uitbreiden met aanvullende modules. De startpremie is €2,37 per maand.

Lees meer over de AEGON reisverzekering

Allianz

Allianz is een wereldwijde verzekeraar en een van de grootste spelers op de markt van reisverzekeringen. Het is dus een zeer gespecialiseerde en ervaren verzekeraar. Naast een normale doorlopende reisverzekering biedt Allianz ook globetrotterverzekeringen aan voor iedereen die een lange tijd gaat reizen.

Lees meer over de Allianz reisverzekering

ANWB

De ANWB (Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond) is inmiddels veel meer dan alleen een ‘wielrijders’ bond: tegenwoordig kan je bij de ANWB terecht voor onder meer verkeershulp en verschillende andere soorten verzekeringen, waaronder een doorlopende of kortlopende reisverzekering.

Lees meer over de ANWB reisverzekering

Centraal beheer

Centraal Beheer is een onderdeel van Achmea en is een grote verzekeringsmaatschappij. Naast vele verzekeringen kun je er ook een pensioen, hypotheek of beleggingen regelen. Er zijn vier soorten reisverzekeringen, de annuleringsverzekering, de tijdelijke reisverzekering, de doorlopende reisverzekering en de wintersportverzekering. Vanaf €3,34 per maand ga je al goed verzekerd op reis.

Lees meer over de Centraal Beheer reisverzekering

FBTO

FBTO is een bekende verzekeringsmaatschappij die naast reisverzekeringen ook bijvoorbeeld zorgverzekeringen, uitvaartverzekeringen en inboedelverzekeringen aanbiedt. Er zijn twee soorten reisverzekeringen af te sluiten, de kortlopende en de doorlopende reisverzekering. Je kunt deze reisverzekering door middel van losse modules personaliseren voor je reis. De doorlopende reisverzekering is er al vanaf €2,19 per maand.

Lees meer over de FBTO reisverzekering

OHRA

Deze verzekeraar biedt al meer dan 80 jaar verzekeringen aan en is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Het biedt een groot aanbod aan verzekeringen en ook het afsluiten van een reisverzekering is mogelijk. Zowel de kortlopende, de doorlopende als de annuleringsverzekering zijn af te sluiten. Vanaf € 3,00 per maand heb je al een doorlopende reisverzekering.

Lees meer over OHRA reisverzekering

Routemobiel

In aanvulling op de bekende pechhulpverzekering biedt Routemobiel ook reisverzekeringen aan. Je hebt de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering. De doorlopende reisverzekering van Routemobiel kan al vanaf €1,75 per maand worden afgesloten.

Lees meer over de Routemobiel reisverzekering

Univé

Univé behoort tot een van de grootste verzekeringmaatschappijen van Nederland. Je kunt er terecht voor allerlei verzekeringen, van een autoverzekering tot een woonverzekering. Ook voor het verzekeren van je reizen zit je bij Univé goed. Het is zowel mogelijk om voor een een kortlopende- als een doorlopende reisverzekering te kiezen. Deze reisverzekeringen zijn er in verschillende dekkingen en prijsklassen, van budget tot comfort. De Univé doorlopende reisverzekering is er al vanaf €1,99 per maand.

Lees meer over de Univé reisverzekering

Zelf

Verzekeraar Zelf is relatief nieuw en modern in het aanbieden van online verzekeringen. Het is een onderdeel van de grotere organisatie SNS Reaal. Je regelt bij Zelf eenvoudig je reisverzekering online en alle klantenservice verloopt ook snel via internet of telefoon. De doorlopende reisverzekering kun je met behulp van aanvullende mogelijkheden zo uitgebreid maken als je zelf wilt. De reisverzekering via Zelf is er al vanaf € 1,75.

Lees meer over de Zelf reisverzekering

(Visited 635 times, 1 visits today)