Univé

Verzekeraar Univé

Univé is een grote organisatie die in 20 landen actief is en ruim 40 miljoen klanten heeft. De oorsprong van het bedrijf ligt echter in Nederland. De naam Univé ontstond in 1983 door een fusie tussen AGO en ENNIA, maar de oorspronkelijke rechtsvoorganger was al in 1759 opgericht.

Direct naar Unive

Beschrijving organisatie

Een van de bekendste en grootste verzekeraars in Nederland is Univé. Univé heeft de volgende visie: ze vindt winst niet het belangrijkste doel dat kan worden behaald en doelen met betrekking tot de klant vindt men hier wel belangrijk. Uiteraard horen premiekortingen hier ook bij. Naast de reisverzekering kun je bij Univé ook nog verzekeringen afsluiten die te maken hebben met je auto, je huis, vrije tijd, gezondheid en rechtszekerheid. Er zijn nu al ongeveer 3,7 miljoen verzekeringen bij Univé afgesloten onder 1,3 miljoen Nederlanders. In Nederland zijn er rond de 150 kantoren van Univé, het hoofdkantoor zit in Assen.

Voordelen Univé

add Zelf je reisverzekering samenstellen of kiezen voor een compleet pakket

add Kinderen tot 5 jaar gratis verzekerd

add Pakketkorting bij meerdere verzekeringen

Nadelen Univé

not_interested In plaats van online diensten een verzekeraar met veel regionale kantoren waar je uiteindelijk in de premie voor betaalt

Prijzen en keurmerken

Verzekeraar Univé werkt volgens het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, wat inhoudt dat ze zich aan de richtlijnen houden voor goede klantvriendelijkheid. Daarnaast heeft het pakket van de reisverzekering o.a. in 2014 door MoneyView 5 sterren gekregen voor de gunstige prijs van dit pakket.

Dekking basispakket reisverzekering

Je kunt bij Univé de reisverzekering naar wens aanvullen met extra modules. Het basispakket bestaat uit: 

Reisverzekering Univé 
Maximaal aantal dagen buitenland 60 dagen 
Dekkingsgebied Europa
Dekking voor bagage €1.000 (eigen risico €50)
Premie per maand €1,36

Aanvullende opties

Je kunt de doorlopende reisverzekering uitbreiden met een aantal aanvullende modules voor onder andere wintersport en pechhulp. In onderstaande tabel kun je terugvinden welke modules dit zijn.

  Dekking Premie per maand
Module Ongevallen Vaste uitkering bij invaliditeit (€75.000) of overlijden (€25.000) na ongeval €0,35
Module Werelddekking Dekking in de hele wereld €0,14
Module Medische kosten Volledige dekking voor spoedeisende hulp €0,76
Module Lang op reis Van 60 naar 180 achtereenvolgend op reis verzekerd €0,25
Module Wintersport Dekking voor uitrusting en gipsvlucht €0,20
Module Annulering Vergoeding tot €1.500 €3,13
Module Pechhulp Hulpverlening bij pech binnen Europa €1,81

Mogelijkheid kortlopende reisverzekering

Ook wanneer je liever een kortlopende reisverzekering afsluit zit je bij Univé goed. Ook kun je deze uitbreiden met de verschillende aanvullende modules. Qua dekkingen zijn de basispakketten en aanvullende opties van de doorlopende- en kortlopende reisverzekering gelijk, maar ze verschillen wel in prijs. De premies van de kortlopende reisverzekering worden precies op jouw reisduur aangepast.

Extra diensten en kortingen

Heb je al een verzekering bij Univé? Je kunt dan korting krijgen op je reisverzekering. Univé noemt dit pakketkorting en hierbij geldt, hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger je korting. Bij 2 verzekeringen krijg je bijvoorbeeld 2 procent korting en bij 6 verzekeringen 6 procent.

Contactgegevens

Ben je op zoek naar meer informatie over deze reisverzekeringen? Neem dan contact op met Univé via de volgende contactmogelijkheden.

Website Unive
Email contactformulier via website
Adres Antwoordnummer 45, 9400 VB Assen
Telefoon 0592 – 349565

Direct naar Unive
(Visited 1.041 times, 1 visits today)